Roulette

 

Roulette spelen

Roulette spelen kun je eenvoudig online doen. Dit is erg leuk, omdat je vanuit je luie stoel roulette kunt spelen. Je hoeft dus niet meer naar het casino toe.

Bij roulette spelen is het de bedoeling dat je gokt op welk nummer het balletje valt. Een roulettewiel bestaat namelijk uit 37 verschillende cijfers, van nul tot en met 36. Je mag helemaal zelf bepalen op welke nummers je inzet bij roulette spelen. Vaak kiezen mensen bij roulette spelen voor hun lievelingsgetal. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het getal ook daadwerkelijk gaat vallen. Het kan namelijk gebeuren dat een bepaald getal erg vaak niet voorkomt. Het is dus ook mogelijk bij roulette spelen, dat een getal twee of drie keer achter elkaar valt.

Met roulette spelen kun je erg veel geld winnen. Dit komt omdat het roulette spel een erg hoge uitbetaling kent. Met een enkele inzet, kan namelijk een winst van 35 keer behaald worden. Wanneer je bij roulette spelen inzet op halve getallen, kun je een uitbetaling van achttien keer krijgen. Het is bij roulette spelen mogelijk om met een enkel fiche op zes nummers in te zetten.

Wanneer je liever gokt met meer kans, kun je ook gewoon roulette spelen. Het roulettespel kent namelijk ook opties waarbij je kans op winst ongeveer 33 of 50 procent is. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om in te zetten op de eerste twaalf cijfers. Je krijgt bij roulette spelen dan een uitbetaling van drie keer. Bij gokken op rood of zwart, even of oneven wordt je inzet verdubbeld.

Er zit echter wel een nadeel aan roulette spelen. De zero zorgt er namelijk voor dat alle inzetten verloren gaan. Dit komt omdat de zero groen is en niet in een reeks van twaalf getallen past. Daarnaast is de zero ook niet even of oneven. Wanneer je bij roulette spelen echter op de zero hebt ingezet, win je natuurlijk wel gewoon bij roulette spelen.

De leukste spelletjes online