Blackjack

Blackjack spelen

Blackjack spelen is een leuke vorm van gokken. Bij dit kaartspel is het de bedoeling om een hoger punten aantal te krijgen dan de bank. Wanneer dat lukt met blackjack spelen, zal de bank jouw inzet verdubbelen. Het maximale aantal punten dat je kunt behalen bij blackjack is 21. Heb je bijvoorbeeld 22 of meer punten, ben je de inzet kwijt.

Bij blackjack spelen moet je om te beginnen een inzet plaatsen. Daarna krijg je twee kaarten gedeeld. De waarde van deze kaarten moet je bij elkaar optellen. Bij blackjack spelen tellen alle kaarten als de eigen waarde. Een harten acht is dus acht punten. Elk plaatje is tien punten waard en een aas kun je rekenen als één of elf punten. Wanneer je bij blackjack spelen een laag punten aantal hebt, kun je een kaart vragen aan de bank. Wanneer je bijvoorbeeld op dertien punten staat en je krijgt er een zeven bij, is het verstandig om te passen. Je staat dan op twintig punten.

Als alle spelers zijn geweest, is de bank aan de beurt. Bij blackjack spelen moet de bank tot en met zestien punten altijd een kaart nemen. De bank past automatisch bij zeventien punten bij blackjack spelen. Wanneer de bank te veel punten heeft, krijgen alle spelers die gepast hebben hun inzet verdubbeld tijdens blackjack spelen. Als je mazzel hebt, ontvang je van de bank direct een blackjack. Dat kan bij blackjack spelen door bijvoorbeeld met je eerste twee kaarten gelijk 21 punten te hebben. Wanneer je dus een aas en een boer hebt, zal de bank je inzet 2,5 keer vermenigvuldigen.

Blackjack spelen is dus erg leuk om te doen. De bank heeft echter wel een klein voordeel dus pas wel op met blackjack spelen.

De leukste spelletjes online