Krasloten

Krasloten spelen

Krasloten spelen is enorm spannend omdat je nooit weet wat er zich achter de kraslaag bevindt. Het is met krasloten spelen namelijk mogelijk om enorme bedragen te winnen met een relatief kleine inzet. Het is natuurlijk wel zo bij krasloten spelen, dat krasloten met een hogere prijs vaak ook hogere uitbetalingen hebben.

Krasloten spelen kun je doen met krasloten in verschillende soorten en maten. De krasloten zijn allemaal uniek en hebben een eigen thema, zodat je ze eigenlijk allemaal wilt uitproberen. Sommige krasloten hebben bijvoorbeeld een extra spel of een speciale vermenigvuldiger. Wanneer je dan geld wint met karsloten spelen, kun je het bedrag bijvoorbeeld ook nog keer drie winnen. Krasloten spelen wordt gedaan met verschillende attributen. Je kunt bijvoorbeeld krassen met een bierdopje, muntstuk of ander hulpmiddel.

Bij de krasloten is altijd een duidelijke uitleg aanwezig. Wanneer je bijvoorbeeld tijdens het krasloten spelen niet door hebt hoe een bepaald kraslot werkt, is dit erg zonde. Je kunt dan namelijk geld verliezen zonder dat je het eigenlijk in de gaten hebt. Lees dus altijd eerst de uitleg voordat je gaat krasloten spelen.

De prijzen die je met krasloten spelen kunt winnen verschillen vaak erg veel. Meestal heeft een bepaald soort kraslot een enorme hoofdprijs die kan oplopen tot een paar ton. De kleinere prijzen zitten echter veel meer verstopt achter de kraslaag. De uitbetalingen van de krasloten staan altijd weergegeven in een zogeheten paytable. Zo weet je precies op welke prijzen je allemaal kans kunt maken bij roulette spelen. Bij krasloten spelen heb je soms de mazzel dat er een gratis lot verborgen zit achter de kraslaag. Je krijgt dan als het ware een gratis herkansing. Krasloten zijn er in verschillende prijsklassen, zodat er voor iedere portemonnee wel een kraslot aanwezig is.

De leukste spelletjes online