Pontoon Blackjack

Wil je eens een keer wat anders dan je normale blackjack spel? Speel dan eens de leuke pontoon blackjack variant. Dit is net even ietsje anders en brengt absoluut een leuke afwisseling. Hierbij is het leuk om weer nieuwe strategieën te ontdekken om je spel winstgevend te maken, want de normale blackjack strategieën en systemen werken hier niet bij. Het uitdagende en daarmee tevens lastige van dit spel is dat beide kaarten van de dealer gesloten zijn, waardoor je veel meer op je gevoel moet spelen.

Verschil Pontoon Blackjack en traditioneel Blackjack

Bij Pontoon Blackjack blijven beide kaarten van de dealer gesloten op tafel liggen. De dealer is verplicht door te spelen tot minimaal 17 punten. Heeft de dealer een zachte 17, oftewel een aas en een 6, dan moet hij doorspelen.  Als jij dichter bij de 21 komt, heb je gewonnen. Bij een gelijk spel wint de dealer. Als je met de eerste 2 kaarten, dat geldt ook voor gesplitste kaarten, een aas en een kaart met een waarde van 10 hebt, dan heb je Pontoon. Je krijgt dan je inzet 200% uitbetaald, dat wil zeggen dat elke euro er 3 worden. Ook als je met 5 kaarten onder de 21 punten blijft heb je Pontoon. Heb je met 3 kaarten 21 punten, dan krijg je je inzet 100% uitbetaald, dus elke euro worden er 2.

Pontoon Blackjack is een hele leuke blackjack variant welke steeds populairder wordt. Je kunt het, net als de traditionele variant, gratis spelen en uiteraard ook om echt geld.

 Strategie

Speel totdat je minimaal 16 hebt en stop dan, zodat de dealer moet kopen. Bij de juiste strategie ligt de uitbetaling op 99,66 procent. Probeer het maar eens. Heb je een hand van 10-10, dan kun je natuurlijk splitsten, maar je kunt ook stoppen, want je wint bijna gegarandeerd met die hand.

Blackjack Pontoon is even wat anders spelen dan bijvoorbeeld roulette, dat is veel eenvoudiger maar daarom niet minder leuk en spannend!

De leukste spelletjes online