Carribean Stud Poker

Caribbean stud spelen

Caribbean stud spelen is zeker leuk om te doen wanneer je een kaartliefhebber bent. Bij dit spel krijgen alle spelers vijf kaarten en is het de bedoeling om een hogere pokercombinatie te maken dan de bank. Tijdens het Caribbean stud spelen kun je veel geld winnen omdat de bank spelers meer betaald bij een hoge combinatie. Wanneer je bijvoorbeeld een royal flush hebt, kun je tot honderd keer worden uitbetaald bij Caribbean Stud.

Bij Caribbean Stud spelen zijn er echter wel een paar belangrijke regels. Voordat het spel begint moet je namelijk een verplichte inzet plaatsen, dat heet een ante. Vervolgens krijgen alle spelers aan tafel vijf kaarten gedeeld. De bank krijgt ook vijf kaarten en legt de laatste kaart open. Wanneer je tevreden bent met je hand, kun je de ante verdubbelen. Stel dat je ante tien euro was, moet je nu twintig euro bijzetten. Als je besluit om te passen bij Caribbean Stud spelen, gaat je ante verloren.

Wanneer jouw pokercombinatie hoger is dan die van de bank, dan win je. Je hand is echter pas geldig tijdens Caribbean Stud spelen wanneer de bank een aas en koning of beter heeft. Stel dat de bank 2389Q heeft, zijn alle handen ongeldig. Alle spelers krijgen hun ante verdubbeld en de extra inzet mag worden teruggenomen. Wanneer je bijvoorbeeld four of a kind hebt, loop je op deze manier erg veel geld mis.

Wanneer de bank bijvoorbeeld 22789 heeft, is elke hand beter dan een paar twee├źn een winnaar. Caribbean Stud spelen kan vaak ook nog met jackpot. Het voordeel hier van is dat wanneer je bijvoorbeeld een royal flush hebt, je nog steeds erg veel geld wint wanneer de bank niet speelt. Het is namelijk zonde om een uitbetaling van 100x mis te lopen tijdens het Caribbean Stud spelen.

De leukste spelletjes online